CH_logo.png
header ch met titel.png

Wat zijn de voordelen van Duits vastgoed?

icon_huurinkomsten.png

Stabiele huurinkomsten

De Duitse vastgoedmarkt is veel meer dan de Belgische een huurdersmarkt. In Duitsland huurt 60 % van de bevolking, in België slechts 30 %. Hierdoor is de Duitse vastgoedmarkt zeer professioneeel georganiseerd, wat leidt tot zeer betrouwbare huurders en stabiele huurinkomsten.

icon_beheer.png

Zorgeloos beheer

Hebt u ook liever geen problemen met huurders?  Creahaus werkt samen met een erkende Duitse partner met jarenlange ervaring die meer dan 40.000 gebouwen in beheer heeft. Op die manier worden er eenvoudig huurders gevonden, en wordt uw vastgoed professioneel beheerd.

icon_prijs.png

Toegankelijke instapprijs

In tegenstelling tot België heeft Duitsland nooit de gekke prijsstijgingen van de jaren 70 meegemaakt. Hierdoor zijn de prijzen stabiel gebleven en kan u reeds appartementen kopen voor € 49.995. Ideaal om te diversifiëren of als alternatief voor de lage spaarrente.

icon_meerwaarde.png

Groot meerwaardepotentieel

De Duitse vastgoedmarkt is momenteel zeer in trek bij investeerders uit heel Europa, zowel groot als klein. De vastgoedprijzen van de grootste economie van Europa stegen in 2014 met 5 % en de verwachting is dat die stijging zich de komende jaren doorzet.

BENIEUWD?

CONTACTEER ONS OP 0800/35.142
OF VRAAG VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE

Photorealistic Magazine MockUp_DUITSVASTGOED.png
EY.png
BNP.png
Trends.png